Sunday, 2024-05-19, 1:20 AM
Welcome Guest | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » TV Online » Programe TV » TV Online (Ajutor pentru programele tv)
TV Online
DarckyDate: Friday, 2010-02-19, 4:35 PM | Message # 1
Private
Group: Administrators
Messages: 2
Reputation: 0
Status: Offline
Streaming-ul nu este furnizat de DAVSSt si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru calitatea, receptia si continutul materialelor video difuzate.

Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu Windows Media Player sau alt plugin. Pentru vizionare click pe pozele posturilor TV (asteptati intre 10 -60 secunde pana ce se initiaza conexiunea). In caz ca nu aveti plugin-urile necesare le puteti descarca de aici:

Pluginul Sopcast functioneaza numai in Internet Explorer (in Opera sau FireFox nu functioneaza chiar daca aveti instalat IE TAB )

Dupa instalarea pluginului faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. In caz ca va apare mesajul "can not retrive data" incercati sa inchideti restul programelor si sa dati refresh la pagina cu Tv

Daca va apare imaginea de mai jos, dati click dreapta pe bara de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer.

 
Forum » TV Online » Programe TV » TV Online (Ajutor pentru programele tv)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


SEO Romania Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!